COACHING

Coaching

De ontwikkeling van de mens is voortdurend in beweging door veranderingen. Veranderingen in uw werk of veranderingen door keuzes in uw persoonlijke leven. Verandering door een nieuwe functie die u gaat vervullen en die andere eisen aan u stelt.

Soms is het prettig om dan gebruik te maken van een coach. Iemand die tijdelijk even met u ‘meeloopt’.

Iemand die een sparring partner is, die u een spiegel voor kan houden, die naar u luistert, maar ook kan confronteren.


Rouwverwerking

Maar een verandering kan ook een verlies zijn. Een verlies van een dierbaar persoon, verlies van uw werk, verlies bij een scheiding. Verlies betekent dat u in een rouwproces terecht komt. Zo'n rouwproces kan heel zwaar zijn. Het is dan fijn als iemand u daarin begeleidt en naar u luistert.


Senioren coaching

Senioren hebben te maken met veel veranderingen in hun leven: op persoonlijk vlak, gezinssamenstelling, werk, gezondheid, zingeving, relaties en de relatie met de partner. Hoe ga je met al deze veranderingen om? Als je leeft vanuit een bijdrage leveren beslaat het zowel je werkende periode als de periode daarna.

Leven met de instelling dat het mooiste nog moet komen houd je jong van hart en zorgt ervoor dat je elk moment met vreugde leeft en alle mogelijkheden voor een vreugdevol leven benut. De vraag is hoe kun je dat realiseren? Hoe kun je optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die het leven in de tweede fase van je leven aandoen.

De senioren coach begeleidt in het proces van ouder worden. Het ontdekken van uw persoonlijke kracht biedt -op alle leeftijden- mogelijkheden om vanuit wensen en verlangens vorm en inhoud te geven aan wat u werkelijk wilt in uw leven. De senioren-coach biedt hiervoor individuele gesprekken.